Lasertherapie kan worden gebruikt bij de behandeling van verschillende huidaandoeningen. De meest bekende toepassing is permanente ontharing, maar er kunnen ook andere behandelingen worden uitgevoerd. De laser die wij toepassen is ook geschikt voor het verwijderen van pigment vlekken/aandoeningen of voor het behandelen van vaat problematiek. Zie onder aan deze pagina voor de werking van de laser.

Behandelingen

De behandelingen die uitgevoerd kunnen worden met de laser staan hier onder opgenoemd. Klik op de link voor de detials van de behandeling.

  • Permanent ontharen (link)
  • Pigmentvlekken verminderen / verwijderen (link)
  • Vaat problematiek (cuperose, spider neavi, bezemrijs, etc.) (link)

Veiligheid bij laserbehandelingen, waar moet ik op letten?

Er is een wetsvoorstel in de maak om risicovolle medische handelingen voor te behouden aan bevoegde zorgverleners. Het gebruik van laser apparatuur is vanaf dan alleen nog maar toegestaan door huidtherapeuten en dermatologen. Voor het uitvoeren van deze behandelingen is een BIG-registratie vereist. Dit zorgt er voor dat u altijd wordt behandeld door een therapeut met de juiste opleidingen en die voldoende bijscholing volgt om up-to-date te blijven.

Tarieven / vergoedingen

De intake is altijd gratis en vrijblijvend.

Voor medisch noodzakelijke ontharing is er vaak een vergoeding beschikbaar van uit de verzekering. Hiervoor is dan een verwijzing nodig van een arts. Als u niet zeker bent over het type behandeling kunnen we altijd de mogelijkheden vrijblijvend bespreken.

Onze actuele prijslijst vind u hier: link

Je kunt ook kijken via welke verzekering je de beste dekking hebt voor laserbehandeling via: independer.

Werking van de laser

 

Gebruikte laser apparatuur